Back to Top

Vi är stolta över att kunna hjälpa dej!

Katarina Bäckdahl ElfKatarina Bäckdahl Elf

(Ägare, Auktoriserad Redovisningskonsult)


Jag är lantmästare, civilekonom och fastighetsmäklare. Jag är född och uppvuxen i Skåne och flyttade till Dalsland 1991 då jag avslutade min Lantmästarexamen från Lantbruksuniversitetet i Alnarp.

Lars ElfLars Elf

(Ägare, Fastighetsmäklare)


Jag är lantmästare och fastighetsmäklare. Jag är född och uppvuxen på en gård i Östergötland och flyttade till Dalsland 1990 då jag avslutade min lantmästarexamen från Lantbruksuniversitetet i Alnarp.

Ingrid LarssonIngrid Larsson

(Auktoriserad Redovisningskonsult)


Jag är civilekonom och lantbrukare. Jag är född och uppvuxen i Bohuslän och har arbetat med redovisning och bokslut sedan 80-talet. 2005 avslutade jag min Civilekonomexamen på högskolan i Trollhättan/Uddevalla. Jag arbetar med bokslut och deklarationer.

Jonas Bäckdahl ElfJonas Bäckdahl-Elf

(Administratör)


Jag läser ekonomi på högskolan i Borås och jobbar deltid som ekonomiassistent på Fölen.

Pernilla Utter

Pernilla Utter

(Redovisningskonsult)


Jag har många års erfarenhet av redovisningsarbete. Jag arbetar med löpande redovisning, bokslut och deklarationer, alla företagsformer. Och jag jobbar deltid på Fölen.


Sofia OlssonSofia Olsson


(Redovisningskonsult)


Jag har en Magisterexamen i ekonomi och har flera års erfarenhet av redovisningsarbete. Jag arbetar med löpande redovisning, bokslut och deklarationer, alla företagsformer. Och jag jobbar deltid på Fölen.